top of page

Yatak Odası Takımı

Mobilya alanında üretim ve satış yapan firma sayısı günden güne artıyor, sürekli karşımıza yeni markalar çıkıyor ve pek çoğu da uzun soluklu olmuyor. Bu nedenle mobilya alacağınız firmayı seçerken çok dikkatli davranmalısınız. Neyse ki internet işinizi oldukça kolaylaştıracak ve daha önceden mobilya alan kişilerin deneyimlerine ulaşarak firma hakkında çok rahat bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu araştırmayı yaparken şikâyet sayısından ziyade sorunların çözülüp çözülmediği ile ilgili detayları incelemeniz daha önemlidir. Bir mobilya firması hakkında hiç şikâyet olmamasının sebebi çok iyi hizmet olabileceği gibi satış yapamıyor olması da olabilir. Sorunlar ve şikâyetler her zaman olabilir önemli olan firmanın bu sorunlara olan yaklaşımı, anında çözüm üretip müşteriyi mağdur etmedikten sonra sorun olmasında bir sakınca yok.

Firmaları araştırırken genel bir araştırma yapmamanız daha sağlıklı sonuçlar almanızda önemli rol oynar. Bazı firmalar koltuk takımını daha iyi yaparken bazı firmalar ise yatak odası takımı konusunda daha iyi olabilir. Dolayısıyla yatak odası için ayrı koltuk takımı için ayrı firmalar araştırmalısınız.

İletişim konusu gerçekten önemli, örneğin yatak odası takımı seçerken satış temsilcisinin güler yüzü ile karar vermemeniz gerektiğini unutmayın. Satış temsilcileri ile ilgili bir sorunumuz yok ancak siz yine de dikkatli olun ve satıştan önceki ilginin değil sonraki ilginin daha gerekli olduğunu her zaman aklınızın bir köşesinde tutun. Çünkü bazı firmalar maalesef ödemenin ardından tavırlarını bir anda değiştiriyorlar ve satış öncesi bir dediğinizi iki etmeyen, evimde de aynı yatak odası var diyen kişiler, bir sorun için aradığınızda sizi ile ilgili birime aktarıyorum diyerek başlarından atıyorlar.

Mobilya kısa süreli kullan at ürünlerden oluşmuyor, sık sık değiştirmeniz de mümkün olamaz, hem bütçeniz açısından hem de mobilya değiştirmenin çok külfetli bir iş olmasından dolayı bu mümkün değil o yüzden firmanızı iyi seçerek uzun yıllar kullanabileceğiniz mobilyalar ile evinizi döşemelisiniz.

bottom of page