top of page

One More Nedir?

One More Nedir?

Dünya üzerinde milyonlarca kişi çeşitli sebeplerden ötürü ağrı problemiyle karşı karşıya kalmaktadır. Bel ağrısı, sırt ağrısı, boyun ağrısı? Fıtığa bağlı ağrılar? Aklınıza bir çok ağrı geldi değil mi? Belki de siz bu ağrılardan herhangi birinden muzdaripsinizdir.

İşte, hem dünya hem ülkemizde bu ağrılar büyük sıkıntılara yol açarken bir şirket bu ağrı problemini nasıl giderebiliriz diye araştırma yapıyordu ve en nihayetinde en güçlü bileşenleri bir araya getirip en etkili yolu tercih ederek bir ürün ortaya koydu: One More Painless Night Glu = One More Ağrısız Gece… Gece ağrısı yaşadıysanız bu ürünün anlatmak istediğini anlayabileceğinizi düşünüyorum. Uykusuz, kıvranarak geçen geceler…

İşte bu sorunu giderebilmek için oluşturulan ürün yani One More Painless Night Glu içerisinde Kırmızı Ginseng, Glukozamin, Gümüş iyonları, Saponinler ve bu bileşenleri en hızlı şekilde ihtiyaç olan yere taşıyan TTS teknolojisi…

Çeşitli hastalıklarlarda binlerce pozitif yorum ve ürün hakkında tek bir negatif yoruma dahi rastlanmamakta. Şimdiye kadar çektiğiniz ağrıların kaderiniz olduğunu düşündeyseniz, bu ağrılardan kurtulmanın zamanı geldi. Peki sadece ağrı mı?

Onemore Painless ile halkımızda yaygın olan çeşitli hastalıklarda çok başarılı sonuçlar alınmıştır. Kullanıcı deneyimler ile alakalı video ve one more yorumlarına internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

One more ile Ağrısız Hayat Oh Ne Rahat!


bottom of page